O nama

Peg Perego je talijanska tvrtka koju je Giuseppe Perego osnovao 1949. godine  te je unijela revoluciju na tržištu dizajniranjem dječjih kolica koristeći " gumiranu tkanina " umjesto lima i šiba koje su do tada bile u uporabi. Time su široj populaciji približili proizvode za njegu djece  čija je ponuda do tada zbog iznimno visokih troškova proizvodnje bila ograničena.

Ponosni smo na svoju dugogodišnju tradiciju izrade te potičemo razvoj novih inovativnih proizvoda koji čine život lakšim i reflektiraju najsofisticiranije trendove. Originalne i maštovite ideje uz inteligentna rješenja proizlaze iz Peg Perego istraživanja. Tu su proizvodi za Vas i Vašu obitelj i Vaš stil života.

Praćenjem promjena na tržištu i predviđanjem novih trendova izgradili smo uspješnu tvrtku koja je poznata u cijelom svijetu po svojim originalnim idejama u području skrbi za dojenčad i igračaka, koji su uvijek najviše kvalitete, poštuju međunarodne sigurnosne propise i ispunjavaju rastuće potrebe svake majke.

Za Peg Perego, Made in Italy znači "da i dalje radimo samo ono što znamo kako raditi dobro", kaže Lucio Perego, predsjednik Uprave. Tim stručnjaka nadzire cijeli proces proizvodnje kako bi se zajamčila kvalitetne i sigurne proizvode.

Pozivamo Vas da uđete u Peg Perego svijet i otkrijete elegantniji, lakši i ugodniji  život s Vašim djetetom.

 

 

Vaš Peg Perego