AKCIJA!!! 3u1 Team Pop Up 2018.

Redovna cijena

8.960,00 kn

Vaša cijena

7.616,00 kn


Ili kod ovlaštenih PARTNERA

AKCIJA!!! 3u1 Team Pop Up 2018.

Team kolica namijenjena su za obitelji čije se potrebe mijenjaju s vremenom. Stvorena su za nove roditelje koji su u potrazi za jednim kolicima s kojima bi mogli uživati na svom roditeljskom putovanju i to bez ograničenja, ali i za roditelje koji su u potrazi za kolicima koja se mogu pretvoriti u kolica za dvoje djece.

U komplet ovih dječjih kolica 3u1 uključeno je: sportsko sjedalo s navlakom za noge, Primo Viaggio SL autosjedalica (grupa 0+), Navetta Pop Up košara, torba s podlogom za presvlačenje u boji Terracotta, konstrukcija Team i košara za stvari.

Team kolica su modernog izgleda s elegantnim okvirom i velikim „Soft Ride“ gumenim kotačima od poliuretana koji se skidaju. Stražnji kotači su promjera 28 cm, dok su prednji 20 cm. Kočnica kolica je nožna na stražnjim kotačima s crveno/zelenim indikatorom. Rotacija oko osi prednjih kotača otključava se i zaključava prekidačima na konstrukciji kolica. Ručka kolica spojena je i obložena kožom, te se podešava po visini od 104,5 – 112,5 cm, što je od izuzetne važnosti pogotovo za visoke roditelje. Konstrukcija Team lagano se sklapa i rasklapa jednom rukom i to preklapanjem kao knjigu. Sjedalo je reverzibilno (dopušta djetetu da je okrenuto prema Vama ili da se suoči s svijetom ispred sebe) s izuzetno velikim kupolom/krovićem (UPF 50+) kako bi se dijete zaštitilo od vanjskih elemenata. Na kupoli je prozorčić, a iz kupole dodatno se izvlači tenda u boji kolica koja dodatno štiti od sunca i sl. Navlaku za noge (zimsku navlaku) u boji kolica moguće je otvoriti u gornjem dijelu ili zatvoriti pomoću gumba i dijete potpuno. Dijete je u sjedalu vezano sigurnosnim remenčićima u 5 točaka, a naslon se u nekoliko točaka spušta iz sjedećeg u ležeći položaj. Na konstrukciji je velika shopping košara za stvari koja je nosivosti do 5 kg.

Dimenzije kolica (DxŠxV): 102 x 62 x 104,5 / 112,5 cm
Dimenzije sklopljenih kolica: 40 x 62 x 79 cm

Primo Viaggio SL autosjedalica (grupa 0+)
Namijenjeno djeci od 0-13 kg (grupa 0+). Dječja autosjedalica s naslonom za glavu koje je dizajnirano kako bi smanjilo jačinu udarca u djetetovu glavu i vrat u slučaju bočnog sudara. Može se podesiti u pet različitih položaja i garantira maksimalnu sigurnost dok vaše dijete raste. Sigurnosni pojasevi su u 3 točke s mekanom podstavom i anatomskim jastukom za novorođenče koji se uklanja kada dijete naraste veće. Tkanina na autosjedalici je u boji kolica, a unutrašnjost je od pamuka koji je mekan i prozračan. To omogućava Vašem djetetu savršenu udobnost pri dužim šetnjama i putovanjima automobilom. Podesiva kupola koja pruža zaštitu od UV zračenja (UPF 50+). Podesiva ručka za nošenje.
Može se pričvrstiti u auto pomoću sigurnosnih pojaseva u vozilu ili pomoću Belted baze, te pomoću Isofix baze.

Najsigurnija autosjedalica na tržištu.
U lipnju 2013.godine autosjedalica Peg Perego Primo Viaggio SL u kombinaciji s Isofix bazom osvojila je maksimalnih 5 zvjezdica prema testovima najpriznatijih svjetskih agencija za sigurnost: ADAC, OAMTC, Stiftung Warentest i TCS.

Dimenzije autosjedalice (DxŠxV): 60 x 43 x 65 cm
Težina: 3,8 kg

Košara Navetta Pop Up
Namjenjena je za bebe od rođenja do 10 kg težine. Vrlo je praktična, jer se može spljoštiti i na taj način sklopiti konstrukcija kolica bez skidanja košare s konstrucije. Jednostavno se montira na konstrukciju kolica jednim potezom i tako skida. Izrađena od prozračnih materijala koji se svi skidaju i jednostavno održavaju. Ručka za nošenje je integrirana na vrhu kupole košare koja zajedno s presvlakom štiti bebu od neželjenih vremenskih utjecaja: kiše, vjetra, sunca… Unutrašnji materijali su pamučni, pa je vrlo udobna za bebu. Na kupoli je još dodatna mala tendica koja se izvlači i štiti od sunca. Podnica je blago zaobljena, pa košaru možete lagano ljuljati i na taj način uspavati dijete. Na dnu košare su skrivene stopice koje rasklapanjem onemogućavaju ljuljanje košare, a kako je dosta velika i široka, može služiti kao mali prenosni krevetić za bebu.

Dimenzije košare Navetta Pop Up:
- unutarnje: 32 × 70 cm, vanjska (DxŠxV): 84 × 41 × 65 cm
- sklopljena vanjska (DxŠxV): 84 × 41 × 22,5 cm
Težina košare: 4,5 kg

Nadogradite Team dječja kolica
Pretvoriti Team dječja kolica u kolica za dvoje djece je jednostavna i to pomoću Team adaptera (prodaje se zasebno). Adapter omogućuje dječja kolica za dvoje djece pomoću postojećih komponenti (košara + sjedalo + dječja sjedalica za automobil), pa nije potrebno kupovati nove. Drugo mjesto na Team kolicima je samo drugo mjesto koje je identično kao i ono postojeće. Oba sjedala su opremljena udobnim naslonom za noge, što znači kako se sjedalo i naslon sjedala namještaju stvara se udoban kutak i odmor za dijete. Svako sjedalo može maksimalno držati do 22,6 kg i omogućuje djetetu gledanje prema roditelju ili naprijed prema okolini. Na adapter može se kombinirati sjedalo s košarom ili s autosjedalicom ili kombinacija košara i autosjedalica.

Popis ovlaštenih prodajnih mjesta-trgovina:

  • Baby Center  - sve poslovnice
  • Bubamara - sve poslovnice
  • RT Bambi, Beba Centar Rijeka - (Tower centar, Verdijeva ul.)
  • Moja Beba (Zagreb - Kranjčevićeva ul.)
  • Bebe Nova - sve poslovnice
  • Baby Centar (Šibenik)
  • Svijet Beba (Zagreb)
  • Magic Baby (Zagreb, Zadar, Split)

Podijeli s prijateljima:

Galerija