AKCIJA!!! Team Completo Kolica 2018.

Redovna cijena

5.452,00 kn

Vaša cijena

4.634,00 kn


Ili kod ovlaštenih PARTNERA

AKCIJA!!! Team Completo Kolica 2018.

Team kolica namijenjena su za obitelji čije se potrebe mijenjaju s vremenom. Stvorena su za nove roditelje koji su u potrazi za jednim kolicima s kojima bi mogli uživati na svom roditeljskom putovanju i to bez ograničenja, ali i za roditelje koji su u potrazi za kolicima koja se mogu pretvoriti u kolica za dvoje djece.

U komplet ovih dječjih kolica 3u1 uključeno je: sportsko sjedalo s navlakom za noge, konstrukcija Team, navlaka za kišu i košara za stvari.

Team kolica su modernog izgleda s elegantnim okvirom i velikim „Soft Ride“ gumenim kotačima od poliuretana koji se skidaju. Stražnji kotači su promjera 28 cm, dok su prednji 20 cm. Kočnica kolica je nožna na stražnjim kotačima s crveno/zelenim indikatorom. Rotacija oko osi prednjih kotača otključava se i zaključava prekidačima na konstrukciji kolica. Ručka kolica spojena je i obložena kožom, te se podešava po visini od 104,5 – 112,5 cm, što je od izuzetne važnosti pogotovo za visoke roditelje. Konstrukcija Team lagano se sklapa i rasklapa jednom rukom i to preklapanjem kao knjigu. Sjedalo je reverzibilno (dopušta djetetu da je okrenuto prema Vama ili da se suoči s svijetom ispred sebe) s izuzetno velikim kupolom/krovićem (UPF 50+) kako bi se dijete zaštitilo od vanjskih elemenata. Na kupoli je prozorčić, a iz kupole dodatno se izvlači tenda u boji kolica koja dodatno štiti od sunca i sl. Navlaku za noge (zimsku navlaku) u boji kolica moguće je otvoriti u gornjem dijelu ili zatvoriti pomoću gumba i dijete potpuno. Dijete je u sjedalu vezano sigurnosnim remenčićima u 5 točaka, a naslon se u nekoliko točaka spušta iz sjedećeg u ležeći položaj. Na konstrukciji je velika shopping košara za stvari koja je nosivosti do 5 kg.

Dimenzije kolica (DxŠxV): 102 x 62 x 104,5 / 112,5 cm
Dimenzije sklopljenih kolica: 40 x 62 x 79 cm

Nadogradite Team dječja kolica
Pretvoriti Team dječja kolica u kolica za dvoje djece je jednostavna i to pomoću Team adaptera (prodaje se zasebno). Adapter omogućuje dječja kolica za dvoje djece pomoću komponenti košara ili sjedalo ili dječja sjedalica za automobil. Drugo mjesto na Team kolicima je samo drugo mjesto koje je identično kao i ono postojeće. Oba sjedala su opremljena udobnim naslonom za noge, što znači kako se sjedalo i naslon sjedala namještaju stvara se udoban kutak i odmor za dijete. Svako sjedalo može maksimalno držati do 22,6 kg i omogućuje djetetu gledanje prema roditelju ili naprijed prema okolini. Na adapter može se kombinirati sjedalo s košarom ili s autosjedalicom ili kombinacija košara i autosjedalica.

 
 

Podijeli s prijateljima:

Galerija