NOVO!!! TAK Ultra laka kolica

Vaša cijena

1.635,00 kn


Ili kod ovlaštenih PARTNERA

NOVO!!! TAK Ultra laka kolica

Peg Perego TAK dječja kolica najnoviji su proizvod renomirane tvornice iz Milana, a koja su spoj jednostavnosti, funkcionalnosti i male težine od samo 5.9 kg.

Peg Perego TAK ultra lagana dječja kolica namijenjena su za bebe od rođenja do otprilike 3 godine. Mogu se sklopiti I rasklopiti samo jednom rukom.

Kolica sa udobnim sportskim sjedalom, koje se može spustiti u 3 položaja: sjedeći, poluležeći i sasvim ležeći položaj. Dijete je vezano s pojasevima u 5 točaka učvršćivanja, a s kolicima dolazi i zaštitna prečkica. Također je moguće podesiti i naslon za noge. Kupola ima zaštitu od sunca 50+ i veća je nego kod klasičnih kišobran kolica.

Stražnji kotači opremljeni su kočnicom, dok se prednji mogu rotirati za 360 stupnjeva. Kotači su opremljeni s Easy Drive sistemom, što uključuje 6 kugličastih ležajeva s ovjesnom, ali I amortizaciju stražnjih kotača. Na samom dnu kolica nalazi se shopping košara.

Kao dodatne mogućnosti za kolica Tak razvijena je i posebna dodatna oprema, koja se nabavlja posebno, kao što su Kit Pramette košara i adapter za prihvat autosjedalice grupe 0+ Primo Viaggio SL ili i-Size (0-13 kg/0-15 kg) i  kišna navlaka.

Sa navedenom dodatnom opremom, kolica TAK se sa lakoćom  pretvaraju u pravi 2u1 ili 3u1 modularni sustav!!!

Detalji kolica:
Težina: 5.9 kg

Dimenzije:

Otvorena: 50x98x81,5cm

Sklopljena: 50x88,5x30cm

Podijeli s prijateljima:

Galerija