AKCIJA!! Pliko Mini Twin 2018.

Redovna cijena

2.851,00 kn

Vaša cijena

2.565,00 kn


Ili kod ovlaštenih PARTNERA

AKCIJA!! Pliko Mini Twin 2018.

Nova Peg Perego Pliko Mini Twin Classico kolica lagana su "kišobran" kolica namijenjena za dvoje djece od rođenja do 3 godine. Nove "Geo" boje za 2018.g. prate liniju modularnih kolica

Peg Perego Pliko Mini Twin kolica ispitana su i odobrena za djecu od rođenja. Predstavljaju kišobran kolica za blizance pa su iz tog razloga i lakša nego ostala kolica za blizance. Možemo naglasiti duple kotače s kugličnim ležajevima i ublažavanje treskanja na neravnim površinama. Kolica imaju 6 kotača, 3 stražnja koja se mogu u potpunosti zakočiti pomoću jedne o kočnica i 3 prednja koje se mogu samo fiksirati u jedan položaj. Njihov promjer je 14,5 cm. Ručke kolica mogu se podesiti po visini, a sve ukupno imaju 3 ručke koje Vam omogućavaju lakše rukovanje konstrukcijom. Sklapanje kolica je u sistem kišobrana i kao takva mogu samostalno stajati i možete ih voziti i tako sklopljena bez da se nešto odšteti, a srednja ručka omogućava Vam transport.

Naslon za leđa može se spustiti u više položaja i kao takav omogućuje djetetu udobnost prilikom spavanja ili sjedenja, a svaki naslon namješta se zasebno. Naslon za noge također se može podesiti u 2 razine. Kupola kolica dovoljno je velika, i ostavljena je kukica na vrhu kako bi postavili igračku. Na dnu se nalazi velika shopping košara za pohranjivanje stvari.

Dimenzije kolica (DxŠxV): 76,8 x 102 x 85,5 cm
Dimenzije sklopljenih kolica: 53,5 x 97 x 36,5 cm
Težina kolica sa sjedalom: 11 kg

U komplet uključeno: konstrukcija kolica sa sportskim sjedalima i shopping košarom.

Podijeli s prijateljima:

Galerija