AKCIJA!!! Aria Shoper Twin 2018.

Redovna cijena

2.851,00 kn

Vaša cijena

2.565,00 kn


Ili kod ovlaštenih PARTNERA

AKCIJA!!! Aria Shoper Twin 2018.

Nova Aria Shopper Twin  sportska su kolica za dvoje djece od 6 mj. na dalje, sa laganim aluminijskim okvirom. Lako su upravljiva i samo s jednom rukom. One hand drive - konstrukcija. Novi dezeni za 2018.g. prate liniju modularnih kolica.

Konstrukcija kolica izrađena je od aluminija što ih čini izuzetno čvrstima i laganima. Kotači konstrukcije su gumeni i dupli, a amortizeri na stražnjim kotačima vožnju po neravnim terenima čine ugodnijom za dijete i jednostavnijom za roditelje. Kotači se mogu zakočiti kočnicom na stražnjim kotačima, dok su prednji kotači rotirajući i mogu se fiksirati samo u jedan položaj pomoću papučice na kotačima. Sjedala na kolicima su spojena jedna uz drugo i fiksirana prema naprijed, odnosno ne skidaju se i ne mogu se okrenuti na drugu stranu. Tu je i spojena ručka konstrukcije koja će Vam olakšati manipuliranje kolicima čak i jednom rukom. Kako bi sve stvari koje Vam trebaju uvijek bile s vama dolazi i velika shopping konstrukcija ispod sjedala.

Udobnost djeteta u kolicima je omogućena s presvlakom od Softterm materijala koji je antialergičan i antistatičan. Možemo naglasiti da se lako skida i jednostavno održava (pranje u perilici). Osim sjedećeg položaja u kolicima, udobnost je osigurana i tijekom spavanja jer se naslon za leđa može spustiti u poluležeći položaj. Zaštiti djeteta od sunca pružit će kupola na kolicima. Sigurnost prilikom vožnje omogućuje "Freedom of Movement", sistem sigurnosnih pojasa u 5 točaka, koji osigurava veću pokretljivost djeteta

Dimenzije kolica: 80 x 76,5 x 100 cm
Dimenzije sklopljenih kolica: 29,5 x 76,5 x 93 cm
Težina kolica sa sportkim sjedalima: 9,7 kg

U komplet je uključeno: konstrukcija kolica s sportskim sjedalom u boji Geo Beige i košara za stvari.

Podijeli s prijateljima:

Galerija