Viaggio 1-2-3 Via Fiat 500

Vaša cijena

2.515,00 kn


Ili kod ovlaštenih PARTNERA

Viaggio 1-2-3 Via Fiat 500

Viaggio Via 1-2-3 500 u posebnoj izvedbi, kao i kod eksluzivnih modularnih kolica 3u1 Fiat 500. Autosjedalica Peg Perego Viaggio 123 Via garantira sigurnost u svim osjetljivim točkama dječjeg tijela starosti od 1-12.godine, odnosno težine od 9-36 kg.

Peg Perego Viaggio 123 Via autosjedalica u crnoj boji ima višestruke postavke koje omogućuju prilagođavanje u svakoj fazi djetetovog rasta i uvijek osigurava maksimalnu sigurnost.
Zahvaljujući integriranom Isofix sustavu lako ju je montirati pomoću ISOFIX dodataka u automobilu. Gornji dio naslona stabilizira se pomoću sidra u jednu točku, pa ova kombinacija pruža maksimalnu sigurnost i stabilnost u zavojima.
Zahvaljujući tehnologiji 4D moguće ju je podesiti u međiusobno neovisna 4 različita smjera.
Naslon za glavu se podešava po visini u 6 položajima u odnosu na naslon za leđa. Gornja (leđa i glava) se podešava po visini u 5 pozicija. Bočni štitnici otvaraju se po širini 6 cm sa svake strane.
Anatomsko sjedalo podešava se u položaj za drijemanje i spavanje.
Nasloni za glavu i bočnih krila pružaju maksimalnu zaštitu za glavu i ramena od bočnih udaraca čak i kod jače djece.
Sjedište je ojačano čeličnim cijevima koje pruža maksimalnu zaštitu od stražnjeg sudara.
Inovativni sustav za pričvršćivanje Blind Lock sprječava nehotično otkopčavanje autosjedalice s automobilskih Isofix konektora.
Autosjedalica se koristi s integralnim sigurnosnim pojasevima i anatomskim jastukom od 9-18 kg i vezanjem u tri točke pojasevima od vozila od 15-36 kg.
Viaggio 123 Via ima udobno sjedalo koje je punjeno EPS pjenom identičnom pravih automobilskih sjedala povećava apsorpciju energije u slučaju sudara.
Podstavljene i odvojive presvlake koje se peru u perilici rublja na 30 stupnjeva.

Dimenzije autosjedalice (DxŠxV): 44-50 x 54,5 x 59,5-85 cm
Težina autosjedalice: 11,8 kg

Podijeli s prijateljima:

Galerija