Viaggio 2-3 Shuttle

Redovna cijena

600,00 kn

Vaša cijena

570,00 kn


Ili kod ovlaštenih PARTNERA

Viaggio 2-3 Shuttle

Peg Perego Viaggio 2-3 Shuttle booster autosjedalica s Isofixom za stariju djecu koja već imaju fizičku strukturu tijela prikladnu za korištenje automobilskih pojaseva.

Autosjedalica Peg Perego Viaggio 23 Shuttle Crystal Black u crnoj boji namjenjena je za djecu od 15 do 36 kg težine.

Pruža maksimalna sigurnost i udobnost djetetu zahvaljujući dvjema pjenastim slojevima. Prvi sloj je od tzv. EPS (ekspandiranog polistiren) materijala koji apsorbira energiju udarca u slučaju sudara, a drugi sloj je od mekane poliuretanske pjene koja se koristi u pravim automobilskim sjedalima, ergonomskog dizajna i koji pruža maksimalnu udobnost čak i pri dužim putovanjima.
Booster autosjedalica Shuttle postavlja se u automobil na dva načina. Jedan je pomoću Isofix sustava autosjedalice na Isofix priključke u automobilu. Na taj način booster je pravilno instaliran u automobil i pruža maksimalnu sigurnost čak i u oštrim zavojima. Autosjedalica ima inovativni Blind Lock sustavom za pričvršćivanje koji sprječava nehotično otključavanje autosjedalice.
Drugi način je montirati boostera u automobil pomoć sigurnosnih automobilskih pojaseva, ako vozilo nema Isofix priključke integrirane u automobilsko sjedalo.
Ukoliko je potrebno, kod djeteta manje visine, dodatni remen s autosjedalice zakačiti na automobilski pojas iznad ramena djeteta i pravilno podesiti, kako automobilski pojas ne bi dolazio na vrat djeteta i kod naglih kočenja stvarao gušenje.
Sa strane autosjedalice su nasloni za ruke koji djetetu omogućavaju dodatu stabilnost i veću udobnost.
Autosjedalica ne zauzima puno prostora i možete je nositi kao torbu, jer je na zadnjem dijelu instalirana ručka za nošenje.

Dimenzije autosjedalice (DxŠxV): 44 x 40,5 x 24 cm
Težina autosjedalice: 3 kg

Podijeli s prijateljima:

Galerija